Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 07. 2013. 22:12   >>  22:47

VJEROVALI ILI NE

Lisicki alergična na travu!

Njemica Sabine Lisicki je definitivnoi obilježila ovogodišnji Vimbldon u ženskoj konkurenciji. Prvo je eliminisala Serenu Vilijams i šokirala ljubitelje tenisa, a potom izbacila i Kaju Kanepi za plasman u polufinale, gdje je čeka Agnješka Radvanjska.

Sada je smatraju favoritom za trofej na turniru, ali možda najinteresantnija stvar u vezi njenog nastupa je činjenica da je alergična na travu.

Naime, ona je to otkrila prošle godine u intervjuu za sajt Tennis Space.  

“Mrzjela sam travu jer sam jako alergična na nju. Teško mi je, redovno pijem lekove, ali vremenom sam se navikla i naučila kako da sredim ovaj problem.“, rekla je Njemica poljskog porijekla.

Ipak, ljubav prema tenisu je pobijedila sve i njoj ne pada teško da uzima ljekove prije mečeva na travi.

“Moram da uzimam ljekove zbog svoje alergije i ne mogu da prestanem da kijam na travi, ali ljubav prema bijelom sportu je nadjačala sve i uspjela sam da se izborim sa svim“, naglasila je hrabra teniserka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније