Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 07. 2013. 15:49 >> 18:32
4

VIMBLDON

Lisicki i Bartoli u finalu

U mnogo neizvjesnijem i dramatičnijem duelu od prvog, Sabine Lisicki je savladala Agnješku Radvansku sa 2:1, po setovima 6:4, 2:6, 9:7, nakon dva i po sata igre. Ranije danas, Marion Bartoli lako pobijedila Kirsten Flipkens, prepustivši joj svega tri gema - 6:1, 6:2.

Samo jedan brejk bio je dovoljan Njemici i to sredinom seta za 4:3, da bi u 10. gemu mogla da ispusti svoj servis, ali se izvukla i došla na korak od borbe za trofej i svoj prvi Grend slem u karijeri.

U drugom setu viđen je potpuno drugačiji scenario -  teniserke su osvojile čak šest gemova na servis rivala, od čega je Radvanska napravila četiri brejka i sa 6:2 se izborila za treći set.

Poljakinja je povela 3:0 uz brejk prednosti, ali se Njemica jpš jdnom vratila kao Feniks sredinom seta. Oduzela je servis Radvanskoj za 5:4 i servirala za finale, ali joj je ruka zadrhtala, ali je ni to nije pokolebalo, pa je uzela brejk za 8:7 i onda odserivrala za finale i konačnih 9:7.

Francuskinja Bartoli je bez mnogo problema otišla u finale - Francuskinja je Belgijanku prvi set dobila 6:1, drugi 6:2.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније