Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 07. 2013. 21:47 >> 21:47

OSTVAREN SAN

Lisicki: Kad sam mogla protiv Serene...

Njemačka teniserka Sabine Lisicki rekla je da joj je igra kojom je eliminisala Serenu Vilijams pomogla u polufinalu sa Agnješkom Radvanjskom.

"Agnješka je odigrala veoma dobro, bila je ovo sjajna borba i presrećna sam što sam je ja dobila“, istakla je Lisicki.

Lisicki je na taj način postala prva Njemica nakon 14 godina koja se plasirala u finale najprestižnijeg teniskog turnira. Prije nje, to je učinila Štefi Graf, koja je te 1999. godine igrala u finalu sa Amerikankom Lindzi Devenport.

"Sanjala sam o ovome od malena. Zato sam i rekla da je ovo savršeno mjesto na kojem ću igrati svoje prvo Gren slem finale. Ne bih mogla da zamislim ljepše mjesto i zato jedva čekam subotu“, naglasila je njemačka teniserka.

Njemica je, takođe, istakla da joj je iskustvo sa četvrtfinalnog meča sa Vilijamsovom mnogo pomoglo u duelu sa Radvanjskom.

"Kada sam gubila 3:0, rekla sam sebi: ’OK, uspjela si protiv Serene, možeš to da uradiš i sada’. Jednostavno, borila sam se srcem, vjerovala sam da mogu do pobjede, nijesam uopšte gledala rezultat“, rekla je Lisicki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније