Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

05. 07. 2013. 10:12 >> 10:12
1

RAZLAZ

Ana se razišla sa trenerom Sirsom

Srpska teniserka Ana Ivanović i njen dosadašnji trener Najdžel Sirs prekinuli su saradnju.

 

 

Britanac je Anin trener postao poslIJe Vimbldona 2011. godine, a pod njegovim vođstvom Ivanovićeva je samo jednom ispala prije trećeg kola na Gren slem turnirima – bilo je to sada na Vimbldonu, kada je poražena u drugoj rundi od Eženi Bušar.

Takođe, Ana se sa Sirsom plasirala u prvo četvrtfinale nekog GS turnira još od titule na Rolan Garosu 2008. godine. To joj je pošlo za rukom na prošlogodišnjem US openu.

Ivanovićeva nije osvojila trofej još od novembra 2011. godine, a ukupno u karijeri ima 11 titula.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније