Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 10. 2017. 22:30   >>  21:59

CRNOGORSKA TENISERKA

Babić pobjednica Centralne divizije u SAD

Crnogorska teniserka, Vladica Babić pobjednica je prvenstva Centralne divizije Teniske asocijacije Američkih univerziteta (Intercollegiate Tennis Association - ITA).

Babić, koja je nastupala za reprezentaciju Crne Gore u Fedkupu, je student četvrte godine državnog univerziteta Oklahome (Oklahoma State University – OSU). 

Regionalno prvenstvo Centralne divizije (Central Regional Championships) okupilo je 124 tenisera - studenta u singlu i 64 u dublu, sa univerziteta iz američkih država Kanzas, Nebraska, Arkansas, Ajove, Misurija, Sjeverne i Južne Dakote i Oklahome. 

Babić je na tom prvenstvu pobijedila u singlu i dublu, ostvarivši po sedam pobjeda.

U finalu singla je slavila nad Despoinom Vogasari, bivšom Fedkup reprezentativkom Grčke, sa državnog univerziteta Kanzas, rezultatom 2:0 (6:2 i 7:5). 

U finalu dublu, sa paru sa teniserkom sa svog univerziteta Sofi Blanko iz Argentine, pobijedila je dubl sa univerziteta Arkanzas, Leolu i Džuliju Pairone 2:1 (3:6, 6:2 i 10:8).

Babić će kao pobjednik turnira učestvovaće na sveameričkom prvenstvu tenisera sa univerziteta, pobjednika svih regionalnih takmičenja u SAD, od 1. do 5. novembra u Indijan Velsu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније