Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: B.V. ]

06. 11. 2017. 09:26   >>  08:59

ATP LISTA

Đoković i Marej ispali iz top deset

Srpski i britanski teniser, Novak Đoković i Endi Marej, koji su godinu počeli na drugom i prvom mjestu, ispali su iz top deset liste najboljih tenisera.

 

Đoković na najnovijoj listi pao pet pozicija i zauzima 12. mjesto, dok je Marej pao za 13. pozicija i sada je 16. na svijetu. 

Prvi na svijetu je i dalje Španac Rafael Nadal, a biće tako i do kraja godine, prati ga Rodžer Federer, dok ih slijede mladi Aleksandar Zverev, koji je napredovao jedno mjesto i sada je treći, i Dominik Tim, koji se popeo za dvije pozicije i sada je četvrti.

Hrvat Marin Čilić je peti, a zatim su se za po dva mjesta popravili Grigor Dimitrov, Sten Vavrinka i David Gofan. Džek Sok, nakon osvajanja Mastersa u Parizu, je skočio za 13 mjesta i sada je deveti, ispred Pabla Karenja Busta i Huana Martina del Potro.

Srpski teniser Filip Krajinović nakon finala u Parizu napravio veliki pomak na ATP listi, pa je od ponedeljka 33. igrač svijeta, pošto je skočio za čak 44 pozicije.

Kovinić i dalje 118.

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić zadržala je plasman na WTA listi. 

Novljanka je ostala na 118. poziciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније