Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 11. 2017. 22:59 >> 22:29

U BRIZBEJNU

Marej se nada povratku u januaru

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da se nada da će se u januaru na turniru u Brizbejnu vratiti na teren, nakon što se oporavi od povrede kuka, ali je dodao da će igrati samo ako bude 100 odsto spreman.

"Bolje sam nego što sam bio u završnici Vimbldona i tokom priprema za Ju Es open. Tada je i hodanje bilo veliki problem za mene", rekao je Marej za Bi-Bi-Si (BBC).

Marej će sa drugim teniserom svijeta Švajcarcem Rodžerom Federerom u Glazgovu igrati humanitarni meč i to će biti njegov prvi meč od Vimbldona, u julu.

Marej, koji je pao na 16. mjesto na ATP listi, rekao je da je uvjeren da će se vratiti u fizičku formu, ali da će mu biti potrebno vrijeme da se vrati u najbolju igračku formu.

On je dodao da će krajem godine, kao i obično, trenirati u Majamiju i da se nada da će igrati na turniru u Brizbejnu u januaru. Taj turnir počinje dvije nedjelje prije prvog Gren slem turnira u Australijan opena, čiji je početak 15. januara.

"Kada se vratim na teren, možda se neću vratiti u najbolju formu, ali ništa me ne navodi na pomisao da je neću pronaći. Vratiću se kada budem 100 odsto spreman. Vjerujem da ću se vratiti na to", rekao je on.

Marej je imao lošu sezonu, posebno zbog problema sa povredama lakta i kuka. Kao prvi teniser svijeta doputovao je u Njujork, na posljednji Gren slem turnir u sezoni Otvoreno prenstvo SAD, ali se dva dana prije početka povukao pošto se nije dovoljno oporavio od povrede kuka.

"Verovatno sam napravio grešku pokušavajući da se pripremim za Ju Es open, ali to je bio posljednji Gren slem turnir u sezoni. Treniram već nekoliko nedjelja. Ponekad se osjećam sjajno, a ponekad ne toliko dobro, ali idem polako", naveo je Marej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније