Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

15. 11. 2017. 23:33 >> 23:02

ZAVRŠNI TURNIR

Dimitrov u polufinalu, pobjeda Tima

Bugarski teniser Grigor Dimitrov obezbijedio je plasman u polufinale završnog turnira u Londonu pobjedom nad Belgijancem Davidom Gofanom u dva seta 6:0 i 6:2.

Bugarin je do šeste pobjede u njihovom sedmom duelu došao rezultatom za samo 73 minuta igre.

Dimitrov je iznenađujuće lako dobio prvi set sa 6:0 i pritom napraviviši tri brejka. Gofan je bio u potpunosti dekocentrisan, imao je 13 neiznuđenih grešaka, a Dimitrov je pored dobrih servisa imao i maksimalan učinak od šest izlazaka na mrežu.

On je i u drugom setu nastavio u istom ritmu, kontrolisao je situaciju na terenu i odmah je došao do brejka i vođstva od 3:0.

Mogao je Gofan da se vrati u narednom gemu, ali mu to nije pošlo za rukom, pošto je Dimitrov spasio brejk loptu. Stečena prednost bila mu je dovoljna da meč sigurno privede kraju.

U drugom meču Grupe "Pit Sampras" Austrijanac Dominik Tim savladao je Španca Pabla Karenja Bustu u tri seta 6:3, 3:6, 6:4.

Busta je zamijenio prvog tenisera svijeta Rafaela Nadala koji se povukao zbog povrede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније