Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 11. 2017. 18:54   >>  18:22

DEJVIS KUP

Teniseri sa Letonijom i Grčkom

Teniska reprezentacija Crne Gore igraće u Ulcinju sa Letonijom, Moldavijom, Grčkom, Jermenijom, Maltom, Lihtenštajnom i Kosovom na turniru treće zone Dejvis kupa, odlučeno je žrijebom.

O snazi reprezentacija najbolje govore imena koja će najvjerovatnije nastupiti.

Letonac Gulbis je bio nekada 13. igrač svijeta, za Moldaviju nastupa Radu Albot trenutno 86. na svijetu, dok će za Grčku nastupiti Cicipas koji sa 19 godina zauzima 87. poziciju na ATP listi i važi za jednog od najvećih svjetskih talenata.

Na drugom turniru iste grupe uz Bugarsku koja je domaćin, takmičiće se i selekcije Monaka, Makedonije, Kipra, Islanda, Andore, Albanije i
San Marina.

Takmičenje na turniru će se obaviti u dvije grupe po četiri ekipe. Prvoplasirane ekipe u grupi igraće plej of za ulazak u II grupu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније