Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 07. 2013. 08:22   >>  08:31

PRVA CRNOGORKA

Kovinić na svom prvom WTA turniru

Danka Kovinić će, od danas, igrati na svom prvom WTA turniru u karijeri. Danka je, tako, postala prva Crnogorka koja ce igrati WTA turnir!

Kovinić će učestvovati na turniru u Budimpešti. Nagradni fond turnira je 235.000 dolara, a u posljednje dvije godine osvajale su ga Italijanke Sara Erani i Roberta Vinči.

Dankina protivnica u prvom kolu je Džoana Konta iz Britanije, 137. igračica na svijetu. Ukoliko pobijedi, u drugom kolu će najvjerovatnije ići na prvog nosioca i 30. igracicu na WTA listi, Čehinju Lusi Safarovu.

Na turniru učestvuje čak 13 igračica koje se nalaze u prvih 100 na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније