Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

29. 12. 2017. 17:05   >>  16:35 6

POVREDA LAKTA

Đoković se povukao sa turnira u Abu Dabiju

Srpski teniser Novak Đoković povukao se danas sa egzibicionog turnira u Abu Dabiju zbog bolova u laktu.

Poslije savjeta ljekarskog tima, donijeta je odluka da Đoković propusti takmičenje, navodi se u saopštenju.

"Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u posljednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda, ljekari su me savjetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje i da odmah nastavim sa terapijama. Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gdje volim da učestvujem", rekao je Đoković.

On je naveo da mu ostaje da prihvati situaciju i da sačeka rezultate terapija, kako bi što prije mogao da se vrati na teren i uđe u pun ritam.

"Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti donijeta narednih dana", dodao je Đoković.

Đoković je danas trebalo da igra u prvom kolu protiv Španca Roberta Bautiste Aguta.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније