Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

30. 12. 2017. 16:55 >> 16:22

EGZIBICIONI TURNIR

Poraz Serene Vilijams u prvom meču poslije pauze

Američka teniserka Serena Vilijams izgubila je danas od Letonke Jelene Ostapenko sa 2:6, 6:3, 5:10, na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, u prvom meču nakon što je prije skoro četiri mjeseca rodila ćerku.

Servis nekadašnje prve teniserke svijeta danas nije bio uobičajeno precizan i jak, što je iskoristila Ostapenko u prvom setu i lako je povela u meču.

Osvajačica 23 grend slem titule se nije predavala, uzvratila je i izjednačila, a činilo se da se i pored toga Ostapenko bolje zabavlja na terenu. U super taj-brejku Letonka je povela sa 5:0 i bez problema je sačuvala prednost.

Vilijams je rekla da je "bila malo zabrinuta" za svoju ćerku, koja je bila na meču, ali je navela da je dobro što se vratila na teren.

"Gledala sam u svoj kamp i pitala sam se da li je Olimpija dobro. Dobro je vratiti se, prvi put igram u Abu Dabiju. Prvi mečevi po povratku sa duže pauze su uvijek teški, posebno poslije porođaja, ali je sjajno što sam se vratila", rekla je Vilijams poslije meča.

Vilijams bi polovinom januara trebalo da brani titulu na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije. Ona je taj turnir osvojila ove godine dok je bila trudna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније