Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta; B.V.

04. 01. 2018. 09:15   >>  08:44

NIJE SPREMAN

Marej odustao od Australijan opena

Britanski teniser Endi Marej saopštio je danas da neće igrati na Otvorenom prvenstvu Australije zbog problema s desnim kukom.

 

"Nažalost neću igrati u Melburnu ove godine, jer još nijesam spreman da se takmičim. Uskoro ću otputovati kući kako bih razmotrio sve opcije. Nadam se da ću uskoro moći ponovo da igram", rekao je Marej.

Nekada najbolji teniser svijeta nije odigrao nijedan zvaničan meč još od Vimbldona.

Marej je ranije ove nedjelje, nakon što se povukao sa turnira u Brizbejnu, rekao da je i operacija jedna od opcija o kojoj razmišlja.

"Nastavak rehabilitacije je jedna od opcija. I operacija je takodje jedna od opcija, ali šanse da bude uspješna nijesu toliko visoke koliko bih ja želio. Zato je druga opcija i nadam se da ću je izbjeći", rekao je tada Marej.

Australijan open počinje 15. januara.

Direktor Australijan opena Kreg Tili rekao je da je jasno da Marej prolazi kroz težak period i da je uradio sve kako bi bio spreman za prvi grend slem turnir u sezoni.

"Ovo je bila teška odluka koju je morao da donese i mi je poštujemo", rekao je Tili.

Endi Marej je trenutno na 16. mjestu na ATP listi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније