Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 10:49 >> 16:15

SIDNEJ I OKLEND

Kerber i Bautista Agut osvojli trofeje

Njemačka teniserka Anđelik Kerber osvojila je trofej na turniru u Sidneju, pošto je danas u finalu pobijedila Ešli Barti iz Australije sa 6:4, 6:4.

Meč Kerber i Barti, 22. i 19. teniserke svijeta, trajao je sat i 13 minuta.

"Ponovo igram neverovatan tenis i osećam se odlično", rekla je Kerber poslije meča.

Ovo je bila deveta uzastopna pobjeda Njemice u novoj sezoni, pošto je trijumfovala na sva četiri meča na Hopman kupu i sada na pet na turniru u Sidneju.

Nekada najbolja teniserka svijeta osvojila je tako 11. titulu u karijeri, a prvu od 2016. i trofeja na Otvorenom prvenstvu SAD.

Bautista Agut osvojio Oklend

Španski teniser Roberto Bautista Agut osvojio je prošle noći trofej na turniru u Oklendu, pošto je u finalu pobijedio Argentinca Huana Martina del Potra sa 6:1, 4:6, 7:5.

"Bio je nevjerovatan meč. Danas sam se osjećao veoma dobro na terenu i igrao sam vrlo dobar tenis. Huan Martin je sjajan šampion, veoma je teško pobijediti ga, ali odigrao sam nevjerovatna dva gema na kraju meča", rekao je Bautista Agut poslije meča.

Bautista Agut, koji je u Oklendu bio najbolji i 2016. godine, prvi set je dobio poslije 31 minuta igre, ali je Del Potro uzvratio u drugom setu i odveo meč u odlučujući, treći set.

Obojica tenisera su bila sigurna na svoj servis u trećem setu sve do 11. gema kada je Španac napravio odlučujući brejk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније