Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

16. 01. 2018. 08:29 >> 08:03

PORAŽEN OD LACKA

Miloš Raonić ispao već na početku AO

Teniser Miloš Raonić eliminisan je već u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije.


Raonić, 23. na ATP listi, na početku prvog grend slem turnira u sezoni poražen je od slovačkog tenisera Lukasa Lacka sa 3:1 u setovima.

Fernando Verdasko je lako sa 3:0 pobijedio španskog sunarodnika Roberta Bautista-Aguta, koji je 19 pozicija bolje plasiran od njega.

Žeremi Šardi je na početku poražen od Tenisa Sandgrena, dok je Florijan Majer izgubio od Jevgenija Danskoja.

Ostali favoriti bili su sigurni. 

Sem Kveri bio je bolji u tri seta od Felisijana Lopesa, Žilijen Beneto je sa 3:1 pobijedio Taroa Danijela, dok je Aleksander Zverev maksimalnim rezultatom savladao Tomasa Fabijana.

David Gofan je sa 3:1 eliminisao Matijasa Bahingera, Stanislas Vavrinka istim rezultatom Rikardasa Berankisa, a Albert Ramos sa 3:0 Džereda Donaldsona.

Favoriti u ženskoj konkurenciji su opravdali očekivanja, poput Marije Šarapove, koja je maksimalnim rezultatom pobijedila Tatjanu Mariju.

Prošle su, između ostalih, još Andjelik Kerber, Lucje Šafarova, Jelena Vesnina, Džoana Konta, Karolina Pliškova i druge.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније