Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

18. 01. 2018. 17:10   >>  16:40

OD NAREDNE SEZONE

Šendžen domaćin završnog WTA turnira

Završni WTA turnir u sezoni od 2019. godine igraće se u kineskom gradu Šendženu, saopštila je danas ta teniska organizacija.

Kako se navodi u saopštenju, Šendžen će do 2028. godine biti domaćin završnog turnira u sezoni.

Korporacija "Gemdejl" (Gamdale), koja se bavi ulaganjem u nekretnine, na konkursu je imala najbolju ponudu, a ujedno se i obavezala da u Šendženu izgradi stadion kapaciteta 12.000 mjesta. Nagradni fond turnira će od naredne godine biti 14 miliona dolara, što je duplo više od dosadašnjeg.

Završni WTA turnir se od 2014. godine održava u Singapuru u oktobru, a prethodno su domaćini bili Istanbul, Doha, Madrid, Los Anđeles, Minhen, Njujork, Okland i Boka Raton.

Sendžen je na početku svake godine i domaćin WTA turnira, a prije dvije nedjelje titulu je osvojila prva teniserka svijeta Rumunka Simona Halep.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније