Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

20. 01. 2018. 13:50 >> 13:16
2

ĐOKOVIĆ ZADOVOLJAN

"Moram biti skromniji "

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan svojom igrom na današnjem meču protiv Španca Alberta Ramosa Vinjolasa i istakao da nije bilo lako i pored toga što je slavio u tri seta.

"Nije bilo lako, morao sam da se borim za svaki poen, ali zadovoljan sam svojom igrom", rekao je Đoković.

Đoković se plasirao danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobijedio Španca Alberta Ramosa Vinjolasa sa 6:2, 6:3, 6:3.

"Imam prelijepe uspomene sa Australijan opena iz proteklih deset godina i to se vraća svaki put kad se vratim ovdje... Moram biti skromniji ovog puta jer nijesam igrao šest mjeseci. Idem meč po meč", rekao je šestostruki osvajač Australijan opena.

Protivnik Đokovića u narednom kolu je južnokorejski teniser Čung Hjeon, koji je napravio iznenađenje eliminisavši Njemca Aleksandera Zvereva.

"Mečevi će sada biti sve teži. Čung je upisao veliku pobjedu protiv tenisera koji je imao sjajnu 2017. godinu", rekao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније