Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Mina; B.V.

23. 01. 2018. 13:33 >> 13:01
11

AUSTRALIJAN OPEN

Epska borba pa predaja, Čilić u polufinalu

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u polufinale Australian opena.

Do drugog plasmana u polufinale turnira u Melburnu došao je nakon što mu je rival u četvrtfinalnom duelu, Španac Rafael Nadal, zbog povrede u petom setu predao meč.

Rezultat, poslije četiri odigrana seta, bio je neriješen (2:2). Nadal je u četvrtom setu povrijedio nogu, a u petom Čilić je vodio 2:0.

Hrvat je bio polufinalista i 2010. godine, što mu je i najbolji rezultat u Melburnu.

Čilić će u polufinalu igrati sa Britancem Kajlom Edmundom, koji je jutros savladao Grigora Dimitrova 3:1 (6:4, 3:6, 6:3 i 6:4).

Drugi polufinalni par biće poznat nakon duela Rodžera Federera i Tomaša Berdiha, odnosno Koreanca Hjeon Čunga i Amerikanca Tenisa Sandgrena.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније