Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

25. 01. 2018. 08:15 >> 08:51

ZA PRVU TITULU

Halep i Voznijacki u finalu AO

Rumunska teniserka Simona Halep i danska teniserka Karolina Voznijacki igraće u finalu Otvorenog prvenstva Australije. Za Halep i Voznijacki to će biti prvo finale Australijan opena.

Voznijacki se plasirala u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je jutros u polufinalu pobijedila Belgijanku, Elis Mertens sa 6:3, 7:6(2).

Voznijacki je do svog prvog finala Australijan opena, a trećeg gren slem finala u karijeri, stigla poslije sat i 40 minuta igre.

Danska teniserka je zasluženo slavila protiv svoje 22-godišnje protivnice, bila je konstantnija tokom cijelog meča, iako se na kraju malo mučila.

Ona je u desetom gemu drugog seta servirala za pobjedu, ali je napravila dvije duple servis greške i dozvolila Mertens da izjednači na 5:5. Međutim, uspjela je da se vrati i na kraju da slavi u taj-brejku i plasira se u svoje prvo finale Australijan opena.

"Samo sam pokušavala da ostanem mirna i na kraju sam imala sreće da stignem do pobjede", rekla je druga teniserka svijeta.

Halep je do pobjede i plasmana u svoje prvo finale Australijan opena stigla poslije dva sata i 22 minuta igre i velike borbe u polufinalu sa Njemicom Andjelikom Kerber. ( 6:3, 4:6, 9:7.)

"Stvarno je bio težak meč i dalje se tresem... Znala sam i prije početka da će biti težak meč, da je Andjelik dobra protivnica i drago mi je što sam uspjela da dobijem. Nisam odustajala čak i kad je ona bila bliža pobjedi i ponosna sam na sebe što sam uspjela da dobijem ovaj meč", rekla je trenutno prva teniserka svijeta.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније