Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta; B.V.

25. 01. 2018. 11:31 >> 10:59

TRAŽI POMOĆ

Beker izgubio gren slem trofeje

Legendarni njemački teniser Boris Beker izgubio je pet od svojih šest gren slem trofeja i pozvao je javnost da mu pomogne kako bi ih našao.

 

Beker želi da proda te trofeje kako bi pokrio dugove nakon što je juna prošle godine proglasio bankrot.

On, međutim, ne može da pronađe dva trofeja sa Australijan opena i tri sa Vimbldona. Takođe, nedostaje mu i zlatna medalja sa Olimpijskih igara.

"Gospodin Beker ne može da se sjeti gdje su trofeji", navodi se u zajedničkom saopštenju Bekera i njegovih stečajnih upravnika, prenio je Bi-Bi-Si.

Predstavnici Vimbldona, teniskih saveza Njemačke, Australije i SAD, kao i Kuće slavnih naveli su da pehari nijesu kod njih.

Boris Beker je tokom svoje karijere osvojio 64 ATP titula, uključujući tri trofeja na Vimldonu, dva na Australijan openu i jedan na Otvorenom prvenstvu SAD.

Bivši trener Novaka Đokovića je, takodje, dva puta osvajao Dejvis kup i ima zlatnu olimpijsku medalju u dublu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније