Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

14. 07. 2013. 13:28   >>  13:48 2

UPOZORAVA TENISKU JAVNOST

Marej: Ne otpisujte Nadala i Federera

Osvajač Vimbldona Endi Marej upozorava da ne treba prerano otpisivati Nadala i Federera zbog njihovih ranih eliminacija u Londonu.

Škotski teniser Endi Marej ističe da Nadal nije bio maksimalno spreman za Vimbldon, poslije osvojenog Rolan Garosa, ali smatra da je u dobi u kojoj će još dugo biti u vrhu svjetskog tenisa.

„Rafa se vratio poslije povrede i igrao je devet finala u nizu. Osvojio je Rolan Garos i nije bio maksimalno spreman za Vimbldon. Ima 27 godina i biće u vrhu još dugo, pod uslovom da ostane zdrav. Ima sjajan skor sa svim konkurentima iz vrha“, kazao je Marej.

Škot smatra da Federer teško može održati tempo koji je imao u prošlosti, što bi se odrazilo na prisutstvo u završnicama Gren slemova.

„Mislim da će Rodžer i dalje biti prisutan u završnicama Gren slem turnira, ali možda ne tako konstantno kao u prošlosti, nemoguće je održati takav tempo. Činio je to deset godina, što je nevjerovatno”, kazao je Marej.

Poslije osvojenog Vimbldona, druge Gren slem titule u karijeri, Marej ističe da ne vidi svrhu u određivanju broja osvojenih titula, ali se nada da će osvojiti još koji GS turnir.

„Samo želim da pokušam da osvojim i sljedeći GS turnir. Nadam se da će tako biti do kraja moje karijere. Ne vidim svrhu određivanja konkretnog broja titula koje bih želio. Za svaki ću se pripremati kao da mi je posljednji. Takmičim se sa nekima od najboljih tenisera u istoriji i srećan sam što sam osvojio neke od najvećih turnira“, zaključio je Marej.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније