Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Mina [ Objavio: O.Z. ]

03. 02. 2018. 09:10   >>  09:09 3

OČEKUJE POTPUN OPORAVAK

Ðoković operisao lakat

Najbolji sprski teniser Novak Ðoković potvrdio je informacije da je podvrgnut medicinskom zahvatu na laktu, istakavši da očekuje potpun oporavak od povrede.

Ðoković je nakon eliminacije u osmini finala Australijan opena najavio novu pauzu zbog problema sa laktom.

"Dragi moji, želio bih da podijelim sa vama novosti o mom oporavku. Već dvije godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke šta da radim. Moram da priznam da mi je bilo jako teško da presječem i odlučim šta da radim, baš zato što nisam dobijao ista mišljenja od lekara. Pauzirao sam šest mjeseci uvjeren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osjećao bol", oglasio se Ðoković.

On kaže da je pokušao je da takmiči na Australijan openu, jer mu je nedostajalo da se bori na terenu i zato je morao da proba, prenose agencije.

"Dogovorio sam se sa timom da ću poslije turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam prije par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov", kaže Ðoković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније