Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 07. 2013. 23:17 >> 23:17

NAKON ŠEST GODINA

Hingis se vraća takmičenjima

Bivša prva teniserka svijeta, Martina Hingis, koja je prošle nedjelje postala članica "Kuće slavnih", vratiće se takmičarskom tenisu nakon šest godina pauze.

Švajcarska teniserka najavila je da će nastupiti u konkurenciji dublova na Otvorenom prvenstvu Južne Kalifornije u Karlsbadu krajem ovoga mjeseca, objavio je WTA.

Hingis će na turniru u Karlsbadu igrati zajedno sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom.

"Radujem se povratku tenisu. Još uvijek imam jak takmičarski duh i volim da budem na teniskom terenu. Sjećam se kada sam 1997. ovdje osvojila titule u singlu i dublu. Ovaj turnir je za mene uvjek bio jedan od omiljenih", izjavila je 32-godišnja Hingis.

U septembru 2007. Martina Hingis je odlučila da po drugi put ode u „penziju“ pošto je zaradila dvogodišnju suspenziju jer je bila pozitivna na kokain tokom takmičenja na Vimbldonu iste godine.

U svojoj bogatoj karijeri osvojila je 43 WTA titule, od kojih su pet bile sa Gren slemova (tri osvojila sa 17 godina). Na prvom mjestu WTA liste provela je 209 nedelja.

Turnir u Južnoj Kaliforniji počinje 27. jula i završava se 4. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније