Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

21. 07. 2013. 21:47 >> 21:48
1

VRAĆA SE TENISU

Karlović osvojio turnir u Bogoti

Hrvatski teniser Ivo Karlović osvojio je ATP turnir u Bogoti pošto je u finalu savladao domaćeg takmičara Alehandra Falju sa 2:0 (6:3, 7:6).

Karloviću je ovo prvi osvojen turnir poslije pet godina i ukupno peti u karijeri.

Hrvatski teniser je odigrao sjajan turnir u Bogoti, gdje je dobio svih 61 servis gemova. Nekadašnji 14. reket svijeta osvojio je 250 ATP bodova i novčanu nagradu od 115.200 dolara.

On je imao velikih zdrastvenih prblema, u tekućoj godini, pošto se liječio od meningitisa, ali izgleda da je sada sve u redu.

Turnir u glavnom gradu Kolumbije, igran je za ukupan nagradni fond od 638.085 dolara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније