Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

16. 04. 2018. 17:48 >> 17:42
5

MASTERS U MONTE KARLU

Đoković lako, preokret Raonića

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu, pošto je danas na startu turnira pobijedio zemljaka Dušana Lajovića sa 6:0, 6:1.

Đoković je do druge pobjede u isto toliko mečeva protiv Lajovića stigao poslije samo 56 minuta igre.

Nekada najbolji teniser svijeta je odlično odigrao prvi set i dobio ga poslije 23 minuta. Đoković je tri puta oduzimao servis protivniku u prvom setu, dok je Lajović uspio da osvoji samo osam poena.

Lajović je poslije tačno pola sata igre, na početku drugog seta, osvojio prvi gem u meču nakon čega je pružio veći otpor Đokoviću, imao je i četiri brejk lopte, ali nije uspio da preokrene rezultat.

Đoković će u drugom kolu igrati protiv Hrvata Borne Ćorića.

Miloš Raonić se mučio, ali je savladao domaćeg predstavnika Lukasa Katarina.

Raonić je izgubio prvi set, ali je podigao nivo igre i slavio sa 3:6, 6:2, 6:3.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније