Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 04. 2018. 16:32 >> 16:28

31. MASTERS TITULA

Nadal osvojio 11. titulu u Monte Karlu

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je danas rekordnu 11. titulu na mastersu u Monte Karlu, pošto je u finalu turnira pobijedio Keija Nišikorija iz Japana poslije dva seta - 6:3, 6:2.

Nadal je do rekordne 31. masters titule došao poslije sat i 32 minuta. On je četiri puta oduzeo servis Nišikoriju, koji je napravio jedan brejk. To je bila 10. pobjeda Nadala nad Nišikorijem u 12 mečeva.

Španac je tako u svom 12. finalu u Monte Karlu osvojio rekordni 11. trofej.

Nadal će u ponedjeljak početi 171. nedjelju na prvom mjestu ATP liste.

Nišikori je prvi put igrao u finalu turnira u Monte Karlu i prvi je japanski teniser koji se na tom turniru, osnovanom 1897. godine, borio za titulu.

On do sada nije osvojio nijednu titulu na turnirima iz masters serije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније