Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta; B.V.

25. 04. 2018. 14:51   >>  14:54 10

TURNIR U BARSELONI

Kližan izbacio Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković nije uspio da se plasira u osminu finala turnira u Barseloni, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Slovaka Martina Kližana sa 2:6, 6:1, 3:6.

 

Kližan je do prve pobjede nad Đokovićem stigao poslije sat i 38 minuta.

Slovak je prvom gemu oduzeo servis Đokovića, a taj brejk je potvrdio u petom za veliku prednost od 4:1. On je do kraja seta bez problema zadržao tu prednost, ne dozvolivši srpskom teniseru da se vrati.

Isti scenario viđen je u drugom setu, samo je ovog puta Đoković bio taj koji je dominirao na terenu. Nekada najboljem teniseru svijeta je bilo dovoljno 26 minuta da izjednači na 1:1.

I Đoković i Kližan su potom bili sigurni na svoj servis sve do osmog gema trećeg seta, kada je Slovak napravio odlučujući brejk u meču.

Naredni protivnik Kližanu biće španski teniser Felisijano Lopes.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније