Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

11. 05. 2018. 21:33 >> 21:24

RAZOČARAN

Nadal: Nijesam bio dovoljno dobar

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je razočaran današnjim porazom u četvrtfinalu Mastersa u Madridu, ali je istakao da je Austrijanac Dominik Tim bio bolji.

"Naravno da sam razočaran. Pokušao sam da se borim, ali nijesam bio dovoljno dobar. Bio je bolji", rekao je Nadal poslije meča.

Nadal je danas izgubio od Tima u četvrtfinalu Mastersa u Madridu sa 7:5, 6:3.

Tim je ovom pobjedom prekinuo nevjerovatnu Nadalovu seriju od 50. uzastopno dobijenih setova na šljaci, ali ga je i "sklonio" sa prve pozicije na ATP listi na kojoj će od ponedjeljka ponovo biti Švajcarac Rodžer Federer.

"Jedna od najtežih stvari je pobijediti Rafu na šljaci. Zato je ova pobjeda posebna, pobijediti ga u njegovoj zemlji, u njegovoj dnevnoj sobi u Madridu... Bilo je nevjerovatno", rekao je Tim.

Tim će u polufinalu igrati protiv Kevina Andresona iz Južne Afrike, koji je ranije danas eliminisao Dušana Lajovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније