Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta; B.V.

14. 05. 2018. 09:56 >> 09:47

ATP LISTA

Federer ponovo prvi, Đoković pao šest mjesta

Rodžer Federer smijenio je Rafaela Nadala na vrju ATP liste, dok je srpski teniser Novak Đoković pao šest mjesta.

 

Đoković ima 1.905 bodova i zauzima 18. mjesto na ATP listi.

Dušan Lajović je posle plasmana u četvrtfinale turnira masters serije u Madridu napredovao čak 29 pozicija i sa 824 boda trenutno je 66. teniser svijeta.

Promjena je bilo i na vrhu svjetskog tenisa. Rodžer Federer je ponovo prvi na ATP listi, ispred Rafaela Nadala koji je sada na drugom mjestu.

Među 10 najboljih bila je još jedna promjena, pošto je Kevin Anderson, koji je u četvrtfinalu turnira u Madridu eliminisao Lajovića, na sedmoj poziciji zamijenio Dominika Tima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније