Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

11. 06. 2018. 17:32   >>  17:21

TEŠKA PROMJENA PODLOGE

Nadal možda propušta Vimbldon

Rafael Nadal je u nedjelju osvojio 11. Rolan Garos, a kaže da će morati da najprije da vidi kako će njegovo tijelo reagovati na promjenu podloge, pa će tek onda znati da li će igrati jedini Gren slem na travnatoj podlozi.

"Teško mi je trenutno da razmišljam o Vimbldonu. Sezona na šljaci je bila dugačka i teško mi je pala na mentalnom planu. Igrao sam svaki meč maltene koji može da se igra tokom sezone na zemljanoj podlozi tako da su ova dva mjeseca za mene bila baš zahtjevna", kazao je Rafa Nadal nakon pobjede u finalu Rolan Garosa, prensoi Sport klub.

Španac je inače prijavio učešće na turniru u Kvinsu koji je na programu sljedeće nedelje. Ipak nije sasvim siguran da li će moći da nastupi na tom turniru.

"Volio bi ja da igram svuda ali moram prvo da vidim kako se osjećam. Drastična je promjena kada pređete sa šljake na travu. Ranije sam to radio lako, ali ranije sam bio mlađi i brži", kaže Nadal.

Prošle godine Španac je ispao u osmini finala Vimbldona od Žila Milera.

"Prošle godine sam imao osjećaj da mogu daleko da doguam na Vimbldonu. Imao sam osjećaj da sam dobro igrao na travi", kaže Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније