Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

05. 07. 2018. 22:14 >> 22:00

ŠOK ZA MUGURUSU

Šampionka eliminisana u drugom kolu

Španska teniserka Gabrinje Mugurusa eliminisana je danas u drugom kolu Vimbldona, turniru na kom je branila trofej.

Mugurusa je poražena od Belgijanke Alison Van Ujtvank sa 2:1 u setovima (5:7, 6:2, 6:1), poslije sat i 54 minuta igre.

Protivnica Van Ujtvank u trećem kolu biće Anet Kontaveit iz Estonije, koja je u dva seta bila bolja od Dženifer Brejdi iz SAD.

Njemačka teniserka Andželik Kerber plasirala se u treće kolo, pošto je pobijedila Amerikanku Kler Liju poslije tri seta, 3:6, 6:2, 6:4.

Kerber je poslije nepuna dva sata pobijedila najmlađu teniserku na turniru, 18-godišnju Liju, koja je kroz kvalifikacije došla u glavni žrijeb.

Njemačka teniserka će u trećem kolu igrati protiv Naomi Osake iz Japana, koja je pobijedila domaću teniserku Karen Bolter sa 6:3, 6:4.

Australijanka Ešli Barti pobijedila je Kanađanku Eženi Bušar sa 6:4, 7:5. Ona će u trećem kolu igrati protiv pobjednice duela Ruskinje Darije Kasatkine i Julije Putinceve iz Kazahstana.

Češka teniserka Barbora Stricova plasirala se u treće kolo pobjedom nad Ukrajinkom Lesijom Curenko od 6:1, 6:4. Stricova će igrati protiv njemačke teniserke Julije Gerges.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније