Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

03. 08. 2018. 10:06 >> 09:50

ATP TURNIR

U osminu finala idu Marej, Zverev, Nišikori i Gofan

Endi Marej, Aleksandar Zverev, David Gofan, Kei Nišikori plasirali su se u osminu finala ATP turnira u Vašingtonu.

Britanac Marej je poslije preokreta eliminisao Rumuna Marijusa Kopila sa 6:7 (5), 6:3, 7:6 (4). Plasirao se u prvo četvrtfinale nekog turnira još od Vimbldona 2017.

U narednoj rundi čeka ga Australijanac Aleks de Minaur koji je u tri seta savladao osmog nosioca Hjeona Čunga iz Južne Koreje sa 6:2, 4:6, 6:2.

U jednom od "derbija" četvrtfinala sastaće se Zverev i Nišikori. Njemac, prvi favorit, je u osmini finala bio bolji od rođenog brata Miše sa 6:3, 7:6, dok je Japanac savladao Kanađanina Denisa Šapovalova 7:6 (1), 6:3. 

Gofan je bio siguran protiv Amerikanca Frensisa Tiafoa sa 6:0, 6:3, sljedeći rival mu je Grk Stefanos Cicipas koji nije imao problema protiv Džejmsa Dakvorta (6:3, 6:4). 

Posljednji četvrtfinalni par čine Amerikanac Denis Kudla i Rus Andrej Rubljov. Kudla je eliminisao Luku Puja u tri seta, dok je Rubljov bio siguran protiv Noe Rubina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније