Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 08. 2013. 19:05 >> 19:07

NAKON ŠEST GODINA

Uspješan povratak Martine Hingis

Nekada prva teniserka svijeta Martina Hingis uspješno se, poslije nešto manje od šest godina, vratila iz penzije na Otvorenom prvenstvu Južne Kalifornije.

Zajedno sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom, 32-godišnja Hingis je pobijedila njemačko-hrvatski par koji čine Julija Gerges i Darija Jurak sa 2:0 u setovima (6:1, 6:1), za samo 51 minut.

"Odlično se osjećam. Mislim da sam u drugom setu bila opuštenija u svim segmentima igre. Nakon prvog gema u drugom setu, mislim da se sve vratilo u normalu", kazala je švajcarksa teniserka, koja je istakla da će sada igrati samo u dublu.

Hingis, koja je poznata po osvajanju tri Gren slema sa 17 godina ali i suspenziji zbog konzumiranja kokaina, u karijeri je osvojila 43 WTA titule u singlu od čega pet Gren slemova.

Na prvom mjestu WTA liste provela je 209 nedjelja, a tokom karijere zabeležila je 548 pobjeda i 133 poraza.

Ona je napravila dvije pauze od profesionalnog tenisa. Prvu 2003., kada je imala 22 godine, zbog povrede je morala da pauzira sve do 2006., da bi godinu kasnije ponovno napustila teniske terene nakon što je bila pozitivna na antidoping kontroli i to na kokain na turniru u Vimbldonu.

Međutim, Hingis je uvjek negirala da je koristila kokain.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније