Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

07. 08. 2018. 21:41   >>  21:49 5

RODŽERS KUP

Đoković bez većih problema do drugog kola

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Mastersa u Torontu, pošto je večeras pobijedio Mirzu Bašića iz Bosne i Hercegovine sa 6:3, 7:6.

Đoković je na startu Rodžers kupa trebalo da igra protiv Hjeon Čunga, ali se teniser iz Južne Koreje povukao s turnira zbog povrede leđa i umjesto njega na teren je izašao "laki luzer" Mirza Bašić.

Ovo je bio prvi međusobni duel Đokovića i Bašića, a srpski teniser je do pobjede nad 84. igračem svijeta stigao poslije sat i 31 minuta igre.

Đokoviću je u prvom setu bio dovoljan samo jedan brejk za prednost u setovima, a potom se u drugom vodila mnogo veća borba.

Srpski teniser je dva puta stizao do brejka prednosti, ali se Bašić dva puta vraćao odmah u narednom gemu, pa je pobjednik tog dijela igre riješen u taj-brejku. Nekada najbolji teniser svijeta je taj-brejk dobio sa 7:3.

Đoković će u narednom kolu igrati protiv Kanađanina Pitera Polanskog.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније