Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

10. 08. 2018. 09:25 >> 09:10

NOVAK ISKRENO

"Bolje poraz sada, nego na US openu"

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je poslije poraza od Stefanosa Cicipasa, da ga ovakvi neuspjesi sigurno ne raduju i da je to nešto što ga frustrira.

"Zaista sam želio da dođem do dobrog rezultata. Porazi u ovim djelovima turnira me sigurno ne raduju. Zaista me to frustrira. Ali moram da ih prihvatim i nastavim dalje", rekao je Novak poslije eliminacije. 

Nekada najbolji teniser svijeta u osmini finala izgubio je od mladog grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa (6:3, 6:7 (5), 6:3). 

"Naredni turnir na kojem ću igrati je Sinsinati, jedini Masters koji nikada nisam osvojio u karijeri i nadam se da ću imati dobar turnir", kazao je Đoković. 

Srpski igrač istakao je i šta nije dobro radio u ovom duelu.

"Jednostavno nijesam igrao dobro, pogotovo sa osnovne linije. Nijesam ni dobro riternirao. Tako da sveukupno nije bio ovo sjajan meč za mene. Dešavaju se ovakvi dani i bolje da se dese sada, nego kasnije na američkoj turneji". 

Đoković je pohvalno pričao o Cicipasu, koji još uvijek nije napunio 20 godina. 

"On je definitivno jedan od lidera generacije koja dolazi, pogotovo ove sezone u kojoj je imao neke fantastične pobjede. Veoma je talentovan, ulažen mnogo truda na terenu i van njega. Bio je najbolji junior svijeta i ako nastavi ovako svjetla je budućnost pred njim", rekao je Novak. 

Đoković je na kraju istakao da je Cicipasa igrao bolje u odlučujućim momentima, da je to sve sport i da igrači moraju da se nose sa takvim situacijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније