Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila M.L.B. [ Beta ]

14. 08. 2018. 08:40   >>  08:24 1

BOLJI OD DŽONSONA

Đoković u drugom kolu Sinsinatija

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je prošle noći na startu turnira pobijedio Amerikanca Stiva Džonsona sa 6:4, 7:6(4).

Bio je to prvi duel desetog i 33. tenisera svijeta i trajao je dva sata i dva minuta.

Nekada najboljem teniseru je bio dovoljan brejk u desetom gemu da povede sa 1:0 u setovima.

On je na početku drugog seta poveo sa 3:0 i izgledalo je da će brzo privesti meč kraju, ali je Džonson iskoristio pad u igri srpskog tenisera i osvojio četiri vezana gema.

Đoković je potom u desetom gemu imao pet meč lopti i još dvije u 12, ali ih nije iskoristio pa je meč otišao u taj brejk. Srpski teniser je u taj brejku uspio da realizuje tek devetu meč loptu i tako stavi tačku na meč.

Rival Đokovića u drugom kolu jedinog mastersa koji nije osvojio biće Francuz Adrijan Manarino. On je u prvom kolu bio bolji od Italijana Marka Čekinata u tri seta.

Njih dvojica su se do sada sastajala tri puta i sva tri puta slavio je Đoković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније