Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

02. 08. 2013. 19:34   >>  19:40 1

OTKAZAO NASTUP

Masters u Montrealu bez Federera

Bivši prvi teniser svijeta Rodžer Fedrerer otkazao je nastup na Masters turnir uu Montrealu, koji se igra od sljedeće nedelje.

Žao mi je što se neću takmičiti u Montrealu. Navijači su uvjek navjerovatni na  tom turniru, ali se nadam da ću u budućnosti imati prilige da zaigram pred njima", saopštio je federer za zvanični sajt turnira.

Švajcarac je i na svojoj Fejsbuk stranici objavio da mora da otkaže učešće u kanadi, ali nije naveo iz kojeg razloga. Međutim, poznato je da je u posljednje vrijeme 32-godišnji Švajcarac imao problema s leđima, zbog čega je doživio poraze na startu turnira u Hamburgu i Gštadu.

Federer je i prošle godine preskočio Masters u Kanadi, koji se naizmjenično igra u Torontu i Montrealu, pošto je želio da se odmori poslije Olimpijskih igara u Londonu.

On je do sada deset puta učestvovao na tom turniru, dva puta ga je osvajao , 2014. i 2006., dok je 2007.izgubio u finalu od Novaka Đokovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније