Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 08. 2018. 08:22 >> 08:06

US OPEN

Specijalne pozivnice za Vavrinku, Azarenku i Kuznjecovu

Bivši Gren slem šampioni Stan Vavrinka, Viktorija Azarenka i Svetlana Kuznjecova takmičiće se na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu, pošto su im organizatori turnira danas dodijelili specijalne pozivnice.

Nekada prva teniserka svijeta i dvostruka pobjednica Australijan opena, Viktorija Azarenka povukla se s prošlogodišnjeg US Opena zbog borbe oko starateljstva nad djetetom.

Iako je ove nedjelje napredovala do 87. mjesta na WTA listi, Bjeloruskinji je ipak bila neophodna specijalna pozivnica za posljednji Gren slem turnir u sezoni.

Azarenka se nalazi na samo jednoj poziciji ispred Kuznjecove, koja je takođe dobila specijalnu pozivnicu. Ruskinja je osvojila prvu od svoje dvije Gren slem titule upravo na US Openu 2004.

Švajcarac Vavrinka, trostruki Gren slem šampion, prošle godine nije branio titulu na Otvorenom prvenenstvu SAD zbog povrede koljena. On je trenutno na 151. mjestu na ATP listi.

Otvoreno prvenstvo SAD počinje 27. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније