Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

20. 08. 2018. 09:25 >> 10:12
1

ĐOKOVIĆ NAKON USPJEHA

"Poseban trenutak, vrijedan čekanja"

Srpski teniser Novak Đoković je pobjedom nad Švajcarcem Rodžerom Federerom prvi put u karijeri osvojio Sinsinati, a osvajanjem 70. titule u karijeri postao je prvi igrač s titulama na svim mastersima.

"Hvala svima, ovo je veoma poseban trenutak za mene. Vrijedilo je čekati ovaj trenutak. Prvi put stojim ovdje s pobjedničkim peharom. Pet finala sam ovdje izgubio, većinu od ovog čovjeka. Rodžere, hvala što si me 'pustio' da te pobijedim jednom ovdje. Žao mi je što nijesi igrao možda najbolje danas, ali ti si sjajan teniser, možda jedan od najboljih svih vremena i imao si odličnu sedmicu. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene svih ovih dana, ali i svih godina, posebno u posljednje vrijeme kada sam se mučio s povredom", rekao je Đoković nakon finala.

S druge strane, Federer nije bio pretjerano neraspoložen zbog poraza.

"Čestitam Novaku na ovom uspjehu i na tome što je ispisao istoriju. Ono što si uradio danas i ono što si uradio u svojoj karijeri je zaista nevjerovatno. Želim da zahvalim i svima u svom timu te svim organizatorima i navijačima koji su imali strpljenja za nas i kišu. U finalu je bilo lijepo vrijeme. Bilo je sjajno vratiti se u Sinsinati, hvala vam na svemu", poručio je Federer nakon finala.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније