Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

24. 08. 2018. 17:01 >> 16:44

NADAL PORUČIO

"Ne poredim se sa Federerom"

Prvi teniser svijeta, Rafael Nadal, odgovarao je na pitanja fanova, a mnoga su bila u vezi sa njegovim ljutitim rivalom Rodžerom Federerom.

Nadal je trenutno prvi teniser svijeta, ali nije to bio tokom cijele godine, već se za to mjesto nadmetao upravo sa Švajcarcem.

Nadal je pričao o Federeru i tome kako njegova dostignuća ne moraju da se porede sa svojim, za špansku kompaniju "Mapfre".

"Uvijek možete da gledate ko ima više stvari od vas, veću kuću... ne smije to da vas frustrira, ako ste dali sve od sebe kako bi imali to što imate. Mislim da je imati abiciju dobro, ali ne morate da pretjerujete. To mora biti zdrava ambicija i ne smijete da poludite. Najbitnije je biti srećan, u životu i sobom", rekao je Nadal.

On je pohvalio Federera, njegovu pasiju za tenisom i ono što je donio mnogim fanovima tenisa tokom svoje karijere.

"To što Federer radi je sjajno, odličan primjer strasti za posao kojim se bavi i on je inspiracija za mnogo ljudi. Ne poredim se sa njim, ja stvari radim na svoj način. Nisam umoran od igranja tenisa i srećan sam što sam tu gdje jesam. Nisam mislio da će se stvari odviti ovako prije pet, šest, sedam godina", izjavio je "Bik sa Majorke".

Rafa se, kao i mnogi sportisti, bavi dobrotvornim radom i svake godine pomogne brojnim ljudima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније