Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

29. 08. 2018. 11:49   >>  11:39

FEDERER OBJASNIO

Šalio se da se povlači iz tenisa

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da se samo šalio kada je rekao da je "skoro došlo vrijeme" da se povuče, poslije pobjede u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku.

Federer je pobijedio Jošihita Nišioku iz Japana sa 6:2, 6:2, 6:4, i 18. put uzastopno bio je uspješan u prvom kolu US opena.

On je poslije tog meča, u izjavi na terenu, rekao da je srećan, pošto se nikada nije zaustavio na prvoj prepreci u Njujorku.

"Skoro da je došlo vrijeme da se povučem, ali ne još", rekao je Federer.

Novinari su zatim na konferenciji za medije pitali Federera da objasni tu izjavu.

"To je značilo da nikada nisam izgubio prvi meč na US openu, pobijedio sam u svih 18. Ne želite da se poraz dogodi naredne godine i rekao sam: 'Mogao bih sada da se povučem, pa da zaštitim tih 18 pobjeda'. To sam mislio. To je samo šala. Molim vas da to ne učitavate drugačije. Nemojte čak ni da napišete tu riječ", rekao je Federer, prenijeli su britanski mediji.

Federer je petostruki šampion US opena, ali nije osvojio taj turnir od 2008. godine. 

"Postoji pritisak, ali nikada mi ne dosadi. Volim da dolazim ovdje", naveo je on.

Federer u drugom kolu igra protiv Francuza Benoe Pera, a u četvrtfinalu bi mogao da igra protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније