Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

30. 08. 2018. 13:05   >>  12:52

US OPEN

Pobjede Nadala i Serene, poraz Muguruse

Branilac titule na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku Španac Rafael Nadal plasirao se u treće kolo tog grend slem turnira, pošto je rano jutros pobijedio Kanađanina Vaseka Pospišila poslije tri seta, 6:3, 6:4, 6:2.

Nadal je pobijedio poslije dva sata, a dobio je 46 od 55 poena na svoj prvi servis. On je pet puta oduzeo servis Pospišilu, koji je napravio jedan brejk.

Prvi teniser svijeta će u trećem kolu igrati protiv Rusa Karena Hačanova.

Šestostruka šampionka Ju Es opena Amerikanka Serena Vilijams plasirala se u treće kolo pošto je poslije nešto više od sat vremena pobijedila Karinu Vitheft iz Njemačke sa 6:2, 6:2.

Nekadašnja prva teniserka svijeta će u trećem kolu igrati protiv starije sestre Venus Vilijams.

Serena vodi u međusobnim duelima sa 17:12, a u 25 mečeva na grend slem turnirima pobijedila je sestru 15 puta.

Čehinja Karolina Mučova pobijedila je špansku teniserku Garbinje Mugurusu poslije tri seta 3:6, 6:4, 6:4.

Mučova, koja prvi put igra na grend slem turniru, igraće u trećem kolu protiv 18. nosioca Australijanke Ešli Barti, koja je pobijedila Čehinju Luciju Šafarovu sa 7:5, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније