Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 08. 2013. 19:28 >> 19:28

DOPING KONTROLE

Novak: Ne krijem se, testiram se

Prvi reket svijeta Novak Đoković rekao je da odlazi na doping testove kad god se to traži od njega i da je siguran da tako rade i svi ostali igrači.

 

"Imam veliku odgovornost pred anti-doping agencijama. Svi organi se trude da ovaj sport održe čistim, ja to ostavljam njima. Uradim doping test kad god to traže od mene, ne krijem se, znaju gdje da me nađu i siguran sam da tako rade i svi ostali igrači", rekao je Đoković u razgovoru sa novinarima u Montrealu, gdje sjutra počinje Rodžers kup.

Đokovićev otac Srđan nedavno je rekao da je Rafael Nadal bio najbolji prijatelj njegovog sina dok je pobjeđivao, ali kada se stvar promijenila prestali su to da budu, dok je za Rodžera Federera naveo da je najbolji teniser u istoriji, ali da je kao čovjek drugačiji.

"Veoma mi je žao što su njegove riječi izazvale toliko pažnje i povrijedile moje kolege u nekom smislu. Nažalost, ne mogu biti odgovoran za njegove riječi jer svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i moj otac. Mnogo ga volim i poštujem, mnogo mi je pomogao u životu da budem tu gdje jesam, ali ponekad ljudi izađu sa svojim mišljenjem. Moram da kažem da nijesam uticao na to i ne mogu biti odgovoran", rekao je Novak.

Najbolji teniser sveta je rekao da je teško biti blizak prijatelj sa najvećim rivalima pošto na svakih nedelju ili dvije dana mora da igra sa njima, kao i da se najviše druži sa srpskim igračima.

(izvor : B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније