Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 09. 2018. 22:30 >> 22:19
5

US OPEN

Đoković lako do četvrtfinala

Novak Đoković je u četvrtfinale US opena, nakon rutinske pobjede nad Portugalcem Žoaom Sousom 6:3, 6:4, 6:3. Srpski teniser sada čeka pobjednika duela Federer – Milman.

Đoković je do pete pobjede nad Souzom u isto toliko mečeva stigao poslije dva sata igre na "Artur Eš" stadionu po izuzetno toplom vremenu.

Đoković je prvi set dobio lako, uz dva brejka u trećem i devetom gemu, da bi u drugom dijelu Souza pružio mnogo jači otpor.

Prvi je stigao do brejka, ali je Đoković na suvi kvalitet dobio i ovaj dio igre.

Na startu trećeg seta srpski teniser je tražio medicinski tajm-aut. Ipak, nije bilo razloga za strah, pošto se vrlo brzo vratio u ritam.

U osmom gemu je stigao do brejka , a potom je odservirao za pobjedu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније