Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 09. 2018. 08:35 >> 08:17

NADAL

Mrzim da predajem mečeve, ali sam morao

Rafael Nadal, najbolji teniser svijeta, rekao je da mrzi da predaje mečeve, ali i da nije bilo druge u meču sa Huanom Martinom del Potrom.

"Imao sam problema u drugom ili trećem meču na turniru. Poslije toga je bilo malo bolje, ali sada sam na 2:2 u prvom setu sam osjetio bol. Poslije toga sam pokušavao da vidim, da li nešto može da se poporavi, ali ne. Danas nije moglo da se poporavi", rekao je Nadal poslije meča.

Španac je u polufinalu US opena predao susret Huanu Martinu del Potru kod rezultata 2-0 u setovima za Argentinca.

"Čekao sam koliko sam dugo mogao, veoma je teško da se pozdravim i završim meč prije nego što dođe do kraja. Ali u određenom momentu moramo da shvatimo kako je tako je. Na kraju to nije bio teniski meč, jedan stajao, dok je drugi igrao", rekao je Nadal.

"Mrzim da predajem mečeve, ali da ostanem na terenu i igram u ovom stanju, mislim da bi bilo previše", zaključio je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније