Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavila: J.B.Č. ]

08. 09. 2018. 23:47 >> 23:49
2

JAPANKA ISPISALA ISTORIJU

Osaka bolja od Serene, osvojila US Open

Japanska teniserka Naomi Osaka napravila je pravu senzaciju i osvojila US open pobjedom nad Serenom Vilijams u finalu 6:2, 6:4.

Meč je u najmanju ruku bio bizaran, pa je njena pobjeda i prva Grend slem titula ostala u sjenci nevjerovatnnog ponašanja Serene Vilijams.

Osaka je furiozno odigrala prvi set i slavila sa 6:2, da bi Amerikanka u drugom potpuno izgubila živce, kada je sudija Karlos Ramos kaznio zbog tzv. "koučinga".

Prvo je slomila reket, potom je zaradila drugu opomenu i izgubila poen, da bi nakon toga tražila od Ramosa da joj se izvini.

Poslije sedmog gema optužila je Ramosa da joj je "ukrao poen".

On je zatim dodijelio gem njenoj protivnici, koja je stigla do 5:3. Na teren su tada ušli supervizori, ali ništa se nije promijenilo.

Serena je smanjila na 5:4, ali je Osaka izdržala pritisak i odservirla za veliku pobjedu. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније