Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ sportske.net, Objavio: G.Š. ]

12. 09. 2018. 13:23   >>  13:07 5

BEZ SLABOSTI U IGRI

Vilander: Đoković je čovjek zid

Jedan od nekada najboljih tenisera na svijetu, sada voditelj na kanalu Eurosport, Mats Vilander kazao je da bi Novak Đoković mogao da bude prepoznat kao najbolji sportista kojeg je svijet ikad vidio.

Vilander je u kolumni za francuski Lekip napisao da je Đoković dostigao najveći mogući nivo.

“Da li je bolji od Federera i Nadala? Vjerovatno. Zbog toga što niko ne može da ga 'rani'. Nevjerovatno je sa kakvom lakoćom uspijeva da učini ovu igru tako jednostavnom. Bez previše komplikovanja, bez nepotrebnih rizika. Nema slabosti u njegovoj igri. On je čovjek zid. Ne možete ga probiti", smatra Vilander.

Šveđanin je dodao da sve rečeno govori da se radi o najboljem sportisti u istoriji tenisa i jednom od najboljih u istoriji sporta.

“Stavio bih ga u istu kategoriju sa Majklom Džordanom i Muhamedom Alijem. Možemo da dodamo i Bolta", zaključio je Vilander.

Novak Đoković je treći put trijumfovao na US Openu, čime se po broju Grend slem titula izjednačio sa Pitom Samprasom (po 14). Ispred njih su Rodžer Federer sa 20 i Rafael Nadal sa 17 grend slemova.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније