Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

15. 09. 2018. 22:45 >> 22:24

DEJVIS KUP

Francuzi prvi finalisti, SAD smanjio na 2:1

Teniska reprezentacija Francuske plasirala se danas, drugu godinu zaredom, u finale Dejvis kupa pošto su Žilijen Beneto i Nikola Mau donijeli toj selekciji odlučujući, treći bod protiv Španije.

Beneto i Mau su u Lilu slavili protiv Felisijana Lopesa i Marsela Granoljersa Pujola sa 6:0, 6:4, 7:6(7).

Prva dva boda Francuskoj juče su donijeli Benoa Per i Luka Puj.

Francuska će tako imati priliku da brani trofej u Dejvis kupu osvojen prošle godine, a protivnik će joj biti bolja selekcija iz drugog polufinala u kojem se sastaju Hrvatska i SAD.

Teniska reprezentacija SAD smanjila je na 2:1 nakon današnjeg meča dubla u kojem su slavili Majk Brajan i Rajan Herison.

Brajan i Herison su u Zadru pobijedili Ivana Dodiga i Mate Pavića nakon velike borbe u pet setova koja je trajala četiri sata i 43 minuta - 7:5, 7:6, 1:6, 6:7, 7:6.

Odluka o finalisti Dejvis kupa pašće sjutra. Na teren će prvo izaći Marin Čilić i Stiv Džonson, a nakon njih dvojice snage će odmjeriti Borna Ćorić i Frensis Tijafo.

Finale Dejvis kupa na programu je od 23. do 25. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније