Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92 ]

29. 10. 2018. 15:18 >> 14:58

NADAL REAGOVAO

"Imam obavezu od prije godinu"

Španski teniser Rafael Nadal prokomentarisao je pritisak koji Novak Đoković i on osjećaju zbog zakazane egzibicije u Saudijskoj Arabiji.

Đoković i Nadal bi 22. decembra trebalo da se sastanu u Džedi na egzibicionom meču pred početak nove sezone.

Saudijski novinar disident Džamal Kašogi, koji je živio i radio u SAD, brutalno je ubijen u saudijskoj ambasadi u Istanbulu zbog čega je ova zemlja na udaru, a javnost je urgirala na tenisere da ne odigraju meč u toj zemlji.

Na meti kritika našli su se i španski i srpski teniser.

"Naravno da sam svjestan situacije, ali imam obavezu od prije godinu dana da igram tamo. Moj tim razgovara sa organizatorima, pokušaće sve da analiziraju i to je to", rekao je Nadal.

"Bik sa Majorke" vjeruje da će se uskoro riješiti ova neprijatna situacija.

"Znate, desile su se ove stvari i užasno je što je jedan novinar izgubio život. Znam da se unutra desilo nešto veoma loše. Pratićemo kako se situacija bude odvijala i nadam se da će stvari biti jasnije što je pre moguće", zaključio je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније