Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 11. 2018. 22:25 >> 22:04
8

ĐOKOVIĆ O POBJEDI

"Najbolji meč koji sam igrao protiv Rodžera"

Teniske legende Novak Đoković i Rodžer Federer odigrali su još jedan spektakularan meč, ovaj put u polufinalu Mastersa u Parizu.

Srbin je, poslije velike borbe i više od tri sata igre, slavio sa 2:1 u setovima (7:6, 5:7, 7:6).

"Bilo bi zasluženo i da je Rodžer pobijedio. Bili smo izjednačeni od prvog do posljednjeg poena. Ovo je najspektakularniji meč koji sam odigrao ove sezone, a vjerovatno i najbolji koji sam odigrao protiv Rodžera", rekao je Đoković, koji će od ponedjeljka ponovo biti najbolji na svijetu.

Federer je rekao da će, nakon poraza od Đokovića, žaliti za određenim stvarima.

"Mislim da sam odigrao na dobrom nivou, žaliću za nekim stvarima. Kada izgubiš tako tijesan meč uvijek žališ za nečim. Šta god da je u pitanju. Novak je u formi, to se osjeti. Odlično štiti svoj servis, mislim da sam i ja radio isto. Na kraju su odlučile sitnice. Generalno sam imao dobar turnir, bilo je vrijedno dolaska u Pariz. Mogu da budem srećan", rekao je Federer.

Legendarni Švajcarac je poručio kako vjeruje da mu, iako ima 37 godina, ovo nije posljednji Masters u Parizu.

Đoković će sjutra u finalu od 15 sati, igrati protiv Rusa Karena Hačanova.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније